četrtek, 5. december 2013

KRIŠTOF, PREDOSLJE

Pozdrav iz kuhinje
kranjska klobasa s hrenom in tartufova pena
Krištof, Predoslje


Jelenov karpačo s kraljevimi raki, avokadom
in paradižnikom *****
Krištof, Predoslje

Čista gobova juha z ajdovo kašo in kremna
bučna juha s semeni *****
Krištof, Predoslje

Lovke orjaškega lignja na paradižnikovem konkaseju s kaprami,
malancanino terino s krompirjem in tartufi ter
prepeličjim jajcem v brioš toastu *****
Krištof, Predoslje

Goveja taljata z gosjimi jetri, figami v porto omaki in
mandljevimi hrustavci *****
Krištof, Predoslje

Kornet s kostanjevim pirejem, domač flancat s sirovim in
čokoladnim moussem ter s koruznim sladoledom ****
Krištof, Predoslje

Za konec - cimetov sladoled
Krištof, Predoslje