sobota, 16. avgust 2014

NA SLOW FOOD K DANILU


Pozdrav iz kuhinje - sirova lizika.
Pri Danilu, Slovenija
 

 
Pri Danilu so bili začetniki slow fooda v Sloveniji.
Pri Danilu, Sloveniji

Gaspačo s kepico bazilikinega sladoleda.
Pri Danilu, Slovenija

Nadvse okusen topel domač kruh.
Pri Danilu, Slovenija

Ribji tris - karpaco tune z medom in olivnim oljem, hobotnica v solati in
postrv z omako zelenega jabolka
Pri Danilu, Slovenija

Dve juhi v eni - juha z rdečim zeljem in kolerabina s kozjim sirom
ter sirova palčka
Pri Danilu, Slovenija

Tris mesnih raviolov v omaki iz lisičk
Pri Danilu, Slovenija

Bezgov sorbet v limetinem soku
Pri Danilu, Slovenija

Biftek s tartufi in papričin pire na pečeni rdeči papriki
Pri Danilu, Slovenija

Pehtranov štrukelj
Pri Danilu, Slovenija

Mandarinina tortica z mascarponejem in biskvitom
Pri Danilu, Slovenija


Kava, ki ni kava - trda kava s domačo pralino
Pri Danilu, Slovenija


Cena degustacijskega menija za dve osebi s kozarcem vina = 95 €
- degustacijski meni za eno osebo = 45 €
- kozarec vina - Gašper: Malvazija, letnik 2012 = 2,5 €

Najina ocena: IZJEMNO ****

Ni komentarjev: